Zo had de Batman van Ben Affleck in 'The Batman' eruit gezien

Zo had de Batman van Ben Affleck in 'The Batman' eruit gezien

En die is heel anders dan de Batman van Robert Pattinson.

Zowel het nieuws dat Ben Affleck de nieuwe Batman zou worden in Batman v Superman: Dawn of Justice als het nieuws dat Robert Pattinson de rol op zich zou gaan nemen in The Batman werd niet bepaald ontvangen.

Toch worden hun optredens goed ontvangen, al spelen ze redelijk verschillende versies van het DC-personage. Affleck gaf invulling aan vooral een zelfverzekerde Dark Knight op leeftijd. Pattinson speelt een onbesuisde versie aan het begin van zijn heldendom.

Concept-art The Batman
Hieronder zie je nu concept-art voor de Batman van Affleck voor in The Batman. Die plannen verdwenen een aantal jaar geleden naar het ronde archief nadat bleek dat Affleck de regie van de film niet meer zag zetten. Hij was destijds zelfs helemaal klaar met het spelen van de duistere held.


Uiteindelijk werd het dus Pattinson die de rol speelde in een compleet van het DC Extended Universe losstaande film, geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In).

Hieronder zie je nu vroege testopnames voor de jonge Bruce Wayne van Pattinson. Heb jij The Batman ondertussen al gezien?



NieuwsFilm

meest populair