Daniel Kaluuya nadert het onheil te paard op nieuwe afbeelding 'Nope'

Daniel Kaluuya nadert het onheil te paard op nieuwe afbeelding 'Nope'

Zoals gewoonlijk blijft alles lekker geheimzinnig...

Er is uiteraard maar weer heel weinig bekend over de inhoud van Nope, de nieuwste van schrijver/regisseur Jordan Peele (Get Out, Us).

Nu is er wel een klein teasertje vrijgegeven die hint op de bovennatuurlijke kracht van de film in de vorm van een afbeelding die je hieronder kunt bekijken:

Bekijk de afbeelding
In Nope worden Peelde en bovenstaande hoofdrolspeler Daniel Kaluuya herenigd. De recente release van de eerste trailer bevestigt dat zijn personage (samen met Keke Palmer) werkt als paardentrainer in Hollywood.

Het kleine stadje waarin ze wonen zal een landingsplaats worden voor een soort bovennatuurlijke kracht. Zouden het buitenaardse wezens kunnen zijn? Onduidelijk.

De X-Factor
In een gesprek met Empire voor het laatste nummer van het tijdschrift, ging Peele verder in op de rol van Kaluuya: "Ik schreef 'Nope' met Daniel in gedachten voor de rol, een nederige man die voorbestemd is voor een epische en buitenaardse confrontatie."

"Daniel's ambacht is van een ander niveau, maar het is zijn warmte die het publiek aan de grond houdt, zelfs tijdens momenten van absolute waanzin. Je kijkt misschien naar een nachtmerrie, maar als hij in beeld is, heb je tenminste je filmbroer bij je en dat is alles wat je nodig hebt."

NieuwsFilm

meest populair