Nieuwe 'Captain America'-film lijkt snel te gaan verschijnen

Nieuwe 'Captain America'-film lijkt snel te gaan verschijnen

Anthony Mackie hint naar razendsnelle opnamestart.

Na de afronding van The Falcon and the Winter Soldier werd bekend dat acteur Anthony Mackie in Captain America 4 de titelrol opnieuw zal spelen. Nu lijkt het erop dat de film snel in productie zal gaan.

"Nee, ik ben nog niet begonnen met de opnames, ik begin over een paar weken" zei de acteur in gesprek met Extra TV. "Ik eet veel groenten en kipfilet," voegde Mackie lachend toe.

Onderstaande video is echter wel een beetje onduidelijk aangezien de journalist niet direct verwijst naar de Marvel-film, dus een slag om de arm is nog nodig. Misschien gaat het wel over een andere film.

Captain America 4
In de vierde Captain America-film zal Sam Wilson dus verder invulling geven aan het alter ego dat eerder in handen was van Steve Rogers (Chris Evans), die in Avengers: Endgame afscheid nam van het Marvel Cinematic Universe.

Het MCU heeft nu tot en met 28 juli 2023 officieel films gepland staan. Na die tijd moeten in ieder geval ook films als Blade, Fantastic Four, Deadpool 3, Shang-Chi 2 en een X-Men film verschijnen.

Het script voor Captain America 4 is of wordt geschreven door Malcolm Spellman en Dalan Musson. Een regisseur en een releasedatum zijn er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair