Nieuwe Netflix-film blijkt een gigantisch succes te zijn

Nieuwe Netflix-film blijkt een gigantisch succes te zijn

The Adam Project scoort enorm goed.

Afgelopen vrijdag werd de nieuwste original film van Netflix vrijgegeven: The Adam Project. De film van regisseur Shawn Levy en acteur Ryan Reynolds grijpt terug op de Amblin-films van de jaren tachtig.

Nu blijkt uit de eerste kijkcijfers dat het meteen de grootste Netflix original film van 2022 is tot nu toe. De film werd in totaal 92,43 miljoen uur bekeken in de eerste drie dagen van de release. Daarmee is het dus het grootste Original-filmdebuut van dit jaar en de grootste Netflix-release sinds Don't Look Up in december werd vrijgegeven.

Kijkcijfers The Adam Project
Vergeleken met andere films is The Adam Project echt verreweg de grootste. De documentaire The Tinder Swindler was eerder het grootste filmdebuut op de streamingdienst en werd in zijn eerste week 45,8 miljoen uur bekeken.

Deadline weet te melden dat The Adam Project het derde beste 'openingsweekend' voor een film op Netflix ooit had, net achter Red Notice (nog een Reynolds-vehikel) en Don't Look Up.

Netflix meet het succes van zijn films door te kijken naar het aantal uren dat abonnees binnen 28 dagen gekeken hebben. De kans lijkt groot dat deze film de top tien binnendring, want de nummer tien is Enola Holmes met 189,9 miljoen uur.

NieuwsFilm

meest populair