Brian Cox heeft spijt van vernietigende uitspraken over Johnny Depp

Brian Cox heeft spijt van vernietigende uitspraken over Johnny Depp

De acteur past dan ook zijn autobiografie aan.

Nog niet zo heel lang geleden liet acteur Brian Cox zich behoorlijk negatief uit over Johnny Depp. Cox vond namelijk dat de Pirates of the Caribbean-acteur overschat wordt maar nu heeft Cox toch alweer spijt van zijn eerdere uitspraken. Hij komt hier dan nu ook op terug.

Cox was eerder deze week te gast bij de Jimmy Kimmel Live!-show, waar hij erop terugkwam:"Ik ben wat te hard voor Johnny geweest. Je weet hoe het gaat. Het begon meer als een grap, maar ik heb er nu spijt van. Normaal gesproken laat ik me niet op zo'n manier uit over mijn collega's en ik wil hier dus even sorry voor zeggen".

Anders
Cox zegt het nu dan ook iets anders: "Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat sommige acteurs denken dat ze overschat zijn, terwijl anderen juist weer denken dat ze onderschat worden. En dan is er natuurlijk ook nog de categorie die zich daar niet echt mee bezig houdt".

Een beetje vaag allemaal, maar misschien dat Cox hier nu ook op terugkomt vanwege de kritiek. De acteur bracht vorig jaar zijn autobiografie uit, waarin hij laat weten dat hij bijna de rol van de gouverneur Swann in The Pirates of the Caribbean-franchise had weten te bemachtigen. Uiteindelijk ging deze rol toch naar Jonathan Pryce, maar daar had Cox geen spijt van, omdat hij Depp erg overdreven vond.

Boek
Zo staat er o.a. in zijn boek: "[i]De hele franchise is gewoon Johnny Depp als Jack Sparrow-show. En laten we eerlijk zijn, Depp is erg overrated. Ik bedoel, kijk eens naar 'Edward Scissorhands'. Het is gewoon een kostuum en behoorlijk veel make-up, verder hoef je niks te doen. Maar daarna heeft hij zelf nog minder gedaan. Toch houden ze van hem. Of beter gezegd, ze hielden van hem. Tegenwoordig is dat natuurlijk wat minder...[/b]

Veel mensen vonden dat Cox te ver ging en ook vonden zij dit niet erg netjes tegenover Depp, die vandaag de dag nog maar lastig aan de bak komt vanwege de moeilijke scheiding met Amber Heard. Cox ziet zijn fout nu dus wel in en heeft ook al laten weten dit aan te gaan passen in zijn boek.

NieuwsFilm

meest populair