Jared Leto kon niet nee zeggen tegen hoofdrol in 'Morbius'

Jared Leto kon niet nee zeggen tegen hoofdrol in 'Morbius'

Acteur Jared Leto heeft bekendgemaakt dat het onmogelijk voor hem was om niet de rol van dr. Michael Morbius te accepteren.

Acteur Jared Leto heeft bekendgemaakt dat hij niet nee kon zeggen tegen zijn opkomende rol in Sony's film Morbius. De film volgt Leto's dr. Michael Morbius, terwijl hij op zoek is naar een geneesmiddel voor een niet veelvoorkomende bloedziekte.

Zijn zoektocht brengt hem tot een middel dat hem verschillende krachten geeft, en hem in een bloeddorstige vampier verandert. Naast Jared Leto zullen ook Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson, en Michael Keaton in de film te zien zijn.

Sony Spidere-Man Universum
Morbius speelt zich af in het Sony's Spider-Man Universum. Enkele andere films die zich in dit universum afspelen zijn Venom en Venom: Let There Be Carnage. Daarnaast zullen de opkomende Kraven the Hunter en Madame Web films zich ook in dit universum afspelen.

Veel fans hopen dat Tom Holland als Spider-Man even te zien zal zijn in Morbius, en dat is ook niet zo gek. In eerdere trailers zagen we namelijk al Michael Keaton voorbijkomen, die de Vulture speelde in de Marvel Studios film Spider-Man: Homecoming.

Jared Leto
Ondanks dat het onduidelijk is wat de precieze rol Michael Keaton's personage in Morbius is, hebben we wel meer informatie gekregen over Leto's redenen om zijn personage te spelen. In een recent interview met Variety liet de acteur namelijk weten waarom hij de rol van Morbius op zich nam.

Dit is wat de acteur te zeggen had: "Ik vond het geweldig dat het de allereerste keer was dat dit personage op het scherm zou komen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in transformatie, en dit was een manier om dat terrein te verkennen in een grote Marvel-film. Het was onmogelijk om nee te zeggen."

Morbius
De regisseur van Morbius, Daniel Espinosa, heeft al laten weten dat Leto de enige acteur was die volgens hem de rol van Morbius op zich kon nemen. Espinosa benoemde hierbij de Leto's werkethiek en de toewijding die hij naar elke rol heeft die hij speelt.

Ondanks dat er verschillende trailers zijn uitgekomen voor Morbius is het onduidelijk wat deze film kan betekenen voor toekomstige Marvel en Sony projecten. Het publiek zal daarom moeten wachten tot de film in Nederland uitkomt op 21 april 2022.

NieuwsFilm

meest populair