'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' verkent iets heel nieuws

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' verkent iets heel nieuws

Eindelijk kijkt men naar de romance tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald.

Een nieuwe trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore begint eindelijk met het verkennen van de romance die bestaan heeft tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. Eerstgenoemde bekent namelijk zijn liefde.

Albus Dumbledore is de derde film in de prequelreeks, die als alle plannen doorgaan in totaal vijf delen krijgt. De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is eigenlijk het verhaal van Newt Scamander, maar verkent ook het leven van onder meer Albus Dumbledore en de opkomst van de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-trailer
De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal het conflict tussen goed en kwaad verkennen en de krachten van het duister die zich rond Grindelwald verzamelen. In deze film ligt er ook meer focus op Dumbledore en zijn clashes met Grindelwald.

Kritiek was er ook al, want de twee films die tot nu toe verschenen verkenden nauwelijks de romance tussen de twee tovenaars. Dat was iets waar in de Harry Potter-boeken al naar gehint werd, maar ook grotendeels genegeerd.

Nu lijkt het er, dankzij de nieuwe TV-trailer, op dat we eindelijk eens meer gaan zien hiervan. Daarmee komt de film dus een beetje tegemoet aan de kritieken van fans.

In de trailer hebben Dumbledore en Grindelwald voor het eerst in de franchise een echt moment samen en zitten ze tegenover elkaar in een restaurant. Check hieronder de trailer.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is volgende maand in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair