Jared Leto: "Mijn Morbius gaat het tegen de Spider-Man van Tom Holland opnemen"

Jared Leto: "Mijn Morbius gaat het tegen de Spider-Man van Tom Holland opnemen"

De nieuwe MCU-acteur denkt dat hij in de toekomst op de vuist gaat met de wereldberoemde superheld

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin Jared Leto het had over Marvel en hoe belangrijk de studio vandaag de dag is voor de bioscopen. De met een Oscar bekroonde acteur zal binnenkort namelijk te zien zijn als Morbius. Hij denkt echter niet dat het maar bij een enkele film zal blijven.

De acteur kruipt voor Morbius in de huid van de biochemicus Michael Morbius, die zichzelf verandert in een soort van vampier om van zijn zeldzame bloedziekte af te komen. In de stripboeken groeit Morbius uit tot een geduchte tegenstander van Spider-Man en gaan ze wel vaker met elkaar op de vuist. In de film zal Spider-Man echter niet te zien zijn, maar Leto denkt dat dat in de toekomst anders zal zijn.

Komt nog
Tijdens een recent interview laat Leto namelijk weten dat hij er zeker van is dat zijn schurk het op gaat nemen tegen Spider-Man, en wel de Spider-Man van Tom Holland. Laatstgenoemde wist wederom hoge ogen te gooien als de geliefde superheld in Spider-Man: No Way Home maar weet nog niet of hij terugkeert. Leto denkt daar toch iets anders over.

Zo zegt hij: "Nou, ik denk dat Tom Holland en ik elkaar nog wel gaan tegenkomen, dat gaat er nog van komen. Hij is een fenomenale acteur en is echt een geweldige Spider-Man. Hij heeft ook gewoon veel talent. Ik zou het dan ook geweldig vinden om met hem 'de ring' in te gaan voor een één op éen!"

Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair