'Dungeons & Dragons'-film wordt net als 'Game of Thrones'

'Dungeons & Dragons'-film wordt net als 'Game of Thrones'

Chris Pine vertelt over zijn nieuwe project.

De opnames werden in augustus vorig jaar afgerond, maar we hebben nog maar weinig gehoord of gezien van Dungeons & Dragons. Tijdens een nieuw interview met de site Collider opent Chris Pine, die de hoofdrol mag spelen, eindelijk over het project.

Pine vergeleek de epische aanstaande nieuwe serie met een episch verhaal van goed en kwaad dat in sommige opzichten doet denken aan klassiekers in de fantasy-franchises.

Dungeons & Dragons
Tijdens het interview met Collider vertelde Pine:

"Oh man. Het enige dat ik je kan zeggen, is dat we het geweldig hadden bij het maken. We hebben enorm kunnen lachen. De manier waarop ik het omschrijf, is dat het als Game of Thrones, gemengd met wat Princess Bride is. En het heeft iets van Holy Grail, ergens in de verte. Het is echt heel leuk, hele opwindend en spannend."

Hij vertelde verder:

"Het is poppy, met een gevoel van de jaren tachtig, dat van de Goonies. Mijn personage is de ultieme party planner. Ik denk dat het geweldig wordt. Ik bedoel, wie weet, maar we hebben een mooie kans om er iets van te maken. John en John [de regisseurs] zijn geweldig. Zij kennen komedie, emoties en we hebben een geweldige cast en veel plezier gehad bij het maken. Wat kan je nou nog meer wensen?"

NieuwsFilm

meest populair