Dit is de Green Lantern van 'Zack Snyder's Justice League'!

Dit is de Green Lantern van 'Zack Snyder's Justice League'!

Hij is nu echt onthuld.

Green Lanterns cameo in Zack Snyder's Justice League is nu officieel onthuld. Die werd uit de film gehaald, maar is nu dus wel te zien.

Drie jaar lang voerden fans van Zack Snyder campagne om zijn versie van de film Justice League te kunnen zien. In maart 2021 debuteerde die dan eindelijk op streamingdienst HBO Max. Snyder kreeg een substantieel budget om de visuele effecten af te maken en kwam met een behoorlijk prima film die goed paste bij de rest van wat hij met het DCEU voor ogen had.

Zack Snyder's Justice League
Snyder was oorspronkelijk helemaal niet van plan om de Martian Manhunter te laten zien in zijn film. John Stewart had aan het einde moeten zitten en acteur Wayne T. Carr werd gecast in de rol.

Hij ging zelfs zo ver, dat de scène op de oprit van Snyder opgenomen werd. Maar Warner Bros. verzocht Snyder het personage uit de film te halen, omdat men toch plannen had met John Stewart en de Green Lantern-franchise.

Dat weerhield Snyder er niet van om hem te teasen en nu, om de eerste verjaardag van Zack Snyder's Justice League te vieren, kwam acteur Carr met een volwaardige en definitieve blik op zijn John Stewart:



NieuwsFilm

meest populair