IMAX-poster van Michael Bay's actieknaller 'Ambulance' met o.a. Jake Gyllenhaal

IMAX-poster van Michael Bay's actieknaller 'Ambulance' met o.a. Jake Gyllenhaal

Ook Yahya Abdul-Mateen II en Eiza González zitten in de film.

Er is een nieuwe IMAX-poster vrijgegeven van Michael Bay's nieuwe blockbuster, Ambulance. Met de nodige explosies en grote namen is dit waarschijnlijk een film waar de meeste actieliefhebbers wel naar uitkijken!

Ambulance vertelt het verhaal van twee overvallers, die een ambulance stelen om te kunnen ontsnappen nadat hun overal compleet in de soep loopt. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jake Gyllenhaal, Yayha Abdul-Mateen II en Eiza González.

Poster
De drie acteurs zijn dan ook samen te zien op de onderstaande poster. Het script werd geschreven door Chris Fedak, o.a. bekend van DC's Legends of Tomorrow, al heeft hij zich wel goed kunnen laten inspireren door de gelijknamige Deense film.

Bay staat natuurlijk bekend om alle chaos en explosies die in zijn films zijn verwerkt en met de poster lijkt het er wel op dat we met Ambulance ook weer de nodige 'Bayhem' kunnen verwachten. Zo zien we enkele van Bay's handelsmerken: een leger met geweren, een grote explosie met rook, een mega politie-achtervolging en helikopters. Bij de tweet waarin de poster werd gedeeld staat dan ook dat Ambulance een heuse "heart-stopper" zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair