Enorm groot en gaaf 3D-billboard van 'Morbius' laat voorbijgangers schrikken

Enorm groot en gaaf 3D-billboard van 'Morbius' laat voorbijgangers schrikken

Volgende maand is de nieuwe superheldenfilm te zien!

Goede reclame kan al het verschil maken of iets slaagt of niet. Voor films is dat niet anders. Zo kwam The Batman nog niet zo heel lang geleden met een wel heel speciaal billboard en het lijkt alsof Morbius daardoor geïnspireerd was.

In Duitsland was er namelijk een gigantisch billboard waar een van de slachtoffers van The Riddler van The Batman[ was aan 'vastgeplakt'. Nu is er in Italië ook een erg gaaf reclamebord verschenen van Morbius.

3D
In Morbius speelt Jared Leto de gelijknamige wetenschapper Michael Morbius. Hij heeft een zeldzame bloedziekte die hem het leven zal kosten als hij niet snel een geneesmiddel vindt. Na een experimentele behandeling verandert hij in een bloeddorstige vampier.

Na de nodige trailers en andere marketingcampagnes komt Sony nu weer met een wel heel gaaf 3D bord, dat in Milaan te zien is. Zo scheurt Morbius de poster doormidden en gromt hij naar voorbijlopende toeschouwers. Niet alleen is het een zeer coole advertentie, het geeft ook een goede blik op 'The Living Vampire'. Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair