Bekende avonturenfilm nu een hit op Netflix

Bekende avonturenfilm nu een hit op Netflix

The Rock blijft succesvol met Jumanji.

Het is nog altijd onduidelijk wanneer de derde Jumanji-film met onder meer Dwayne Johnson in productie genomen gaat worden. De plannen zijn er in ieder geval wel. Het streamingpubliek vermaakt zich nog altijd met de eerdere films.

Nu blijkt dat Jumanji: Welcome to the Jungle van regisseur Jake Kasdan flink wat kijkers trekt op de Nederlandse Netflix. De film komt namelijk binnen op een negende plaats.

De in 2017 verschenen avonturenfilm was een enorm succes door bijna een miljard dollar aan de wereldwijde bioscoopzalen op te halen, bij een budget van $90 miljoen. Het vervolg Jumanji: The Next Level verscheen in 2019 en haalde nog eens zo'n $800 miljoen op.

Jumanji: Welcome to the Jungle op #9 in Netflix Top 10
In Jumanji: Welcome to the Jungle ontdekken vier middelbare scholieren een videogame console en worden letterlijk het spel ingesleurd. Daar worden ze volwassen avatars. Maar wat ze al snel ontdekken, is dat je Jumanji niet gewoon speelt. Je moet het overleven.

Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze het gevaarlijkste avontuur van hun levens zien te overleven en ontdekken wat Alan Parrish twintig jaar eerder achterliet en de manier veranderen waarop ze over zichzelf denken. Anders zullen ze nooit ontsnappen.

Wat zeg jij? Heb jij de film een kans gegeven op Netflix of kijk jij al een tijdje uit naar de derde film? Of vind je deze films helemaal niks aan?



NieuwsFilm

meest populair