Tom Cruise knalt door en begint aan 'Mission: Impossible 8' na de productiehel van deel 7

Tom Cruise knalt door en begint aan 'Mission: Impossible 8' na de productiehel van deel 7

Laten we hopen dat het budget dit keer binnen de perken blijft...

Acteur en durfal Tom Cruise weet van geen ophouden. Collider heeft bevestigd dat de opnames van de achtste Mission: Impossible-film zijn begonnen en je kan je afvragen waar men de energie vandaan haalt.

Cruise en schrijver/regisseur Christopher McQuarrie zijn namelijk de gigantische uitdaging aangegaan om zowel de zevende als de achtste M:I back-to-back op te nemen. En het filmen van die zevende was op zijn zachtst gezegd geen pretje.

De coronapandemie, ziektes, woede-uitbarstingen, een releasedatum die verschoof van 2021 naar 2022 naar 2023 (plus 2024) en niet te vergeten een productiebudget dat uiteindelijk enorm uit de klauwen liep.

Haast letterlijk een onmogelijke missie
Er moet sowieso al bijna $300 miljoen dollar terugverdiend worden en onlangs waren er nog spanningen tussen Cruise en de studio vanwege het plan om de film sneller op streaming uit te brengen.

Het is te hopen dat het werk aan Mission: Impossible 8 gladder verloopt, maar we weten in ieder geval zeker dat ons weer heel wat spektakel te wachten staan, dat kan je wel aan iemand als Cruise overlaten.

NieuwsFilm

meest populair