'Spider-Man: No Way Home' pakt miljoenenrecord met digitale release

'Spider-Man: No Way Home' pakt miljoenenrecord met digitale release

Spider-Man is echt de meest geliefde superheld op het witte doek. Dat blijkt maar weer.

Met $260 miljoen startte Spider-Man: No Way Home aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's, een score hoger dan de aftrap van Avengers: Infinity War uit 2018 en Star Wars: The Force Awakens uit 2015. Nu is er weer een enorme score voor de Spider-Man film.

Volgens Deadline werd er met de eerste week van de digitale online release in de States maar liefst $42 miljoen opgehaald. De film zou 2,1 miljoen keer online zijn aangekocht. Een nieuw record op dat vlak.

De release wordt later aangevuld met de release op schijf, zoals op Dvd, Blu-ray en UHD. In de States is dat vanaf 12 april. In Nederland zal je een schijf moeten bestellen via buitenlandse sites, aangezien Sony Pictures zijn films in Nederland alleen nog digitaal uitbrengt.

Box Office-score gaat door
Ondanks dat Spider-Man: No Way Home al thuis te bekijken is, doet de film het nog altijd goed in de bioscopen. In de States staat de Spider-Man film nog altijd in de box office top tien.

Dit weekend draait de film al vijftien weken in Noord-Amerika en die periode is goed voor een omzet van $800 miljoen. Wereldwijd kruipt de teller richting de $1,9 miljard. Hiermee is No Way Home de veruit hoogst scorende superheldensolofilm tot op heden.

NieuwsFilm

meest populair