'Fantastic Beasts' onthult nieuwe magische wezens van J.K. Rowling

'Fantastic Beasts' onthult nieuwe magische wezens van J.K. Rowling

De Harry Potter-franchise breidt weer uit.

Nog eventjes en dan is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in de bioscoop te zien. Over iets meer dan twee weken is het namelijk zover!

Voor die tijd heeft Warner Bros. nog heel wat marketingmateriaal voor ons klaarstaan. Vandaag is er een featurette vrijgegeven voor de nieuwe film.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-featurette
De video bevat commentaren van onder meer producent David Heyman, regisseur David Yates, VFX supervisor Christian Manz en de hoofdrolspelers. Zij vertellen over de nieuwe en over een aantal bekende magische wezens die we in deze derde film in de franchise te zien zullen krijgen.

Zo zien we meer van de fenix van Credence, maar ook van Teddy de Niffler en Pickett. Zij zullen Newt Scamander ook in zijn nieuwe missie weer ondersteunen en worden naar verwachting zelf ook echte helden.



In Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zien we hoe Albus Dumbledore zich realiseert dat Gellert Grindelwald de heerschappij over de toverwereld wil overnemen. Hij werkt daarom samen met Newt Scamander en zijn team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel, om het tegen Grindelwald op te nemen. Maar hoelang kan Dumbledore aan de zijlijn staan?

NieuwsFilm

meest populair