Hartverwarmend Oscar-moment: Lady Gaga helpt 'Cabaret'-legende Liza Minnelli

Hartverwarmend Oscar-moment: Lady Gaga helpt 'Cabaret'-legende Liza Minnelli

Een positief tintje aan een verwarrende avond.

Een ontroerend mooi moment op het podium van de Oscars zondag: Lady Gaga en Cabaret-actrice Liza Minnelli die samen de prijs voor beste film uitreiken.

Gaga (36) zou Minnelli (76) zelf hebben gevraagd om de award met haar uit te reiken. Dit vanwege het feit dat het precies vijftig jaar geleden is dat Cabaret in de bioscoopzalen verscheen. Minnelli won een Oscar voor haar rol in die film.

Minnelli zit in een rolstoel en heeft door de jaren heen last gehad van meerdere gezondheidsproblemen. De uitreiking verliep daardoor niet helemaal soepel, maar gelukkig was daar Gaga om te helpen, die dat op een zeer mooie, lieve en respectvolle manier deed.

"Het publiek houdt van je", zei de zangeres tegen Minnelli. Vervolgens zei ze tegen de zaal en de kijkers thuis: "Jullie weten dat ik het geweldig vind om met legendarische artiesten te mogen werken".

Aan het einde van hun bijdrage fluisterde Gaga in Minnelli's oor: "Ik ben er voor je". Hierop zei Minnelli: "Dat weet ik". Minnelli had de eer om de winnaar voor te lezen: CODA.



Op social media regent het positieve reacties voor dit moment. Zo heeft de uitreiking van de Oscars dit jaar toch nog een positief tintje gekregen.

NieuwsFilm

meest populair