Algemeen

Roberts in The Dark Knight

door FilmTotaal op 26.04.2007 om 12:03 in Algemeen
Eric Roberts heeft getekend voor een rol in The Dark Knight, de opvolger van Christopher Nolans Batman Begins. Roberts, de broer van Julia, zal een maffiabaas spelen in de sequel die in juli 2008 moet verschijnen. Voor The Dark Knight is Nolan weer aangetrokken voor de regie, Christian Bale speelt wederom de hoofdrol als Batman en Maggie Gyllenhaal vervangt Katie Holmes voor de rol van Rachel Dawes.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

The Butcher

Avatar

Top acteur, het is alleen zonde dat hij de laatste tijd in video's van mariah carrey en nejo speelt

lykathea

Avatar

Leuk dat ie eindelijk weer eens met een goede regisseur gaat werken, want tegenwoordig komt ie alleen maar voor in domme videoclips en kutfilms.

Thiver

Avatar

Grappig: bij de vorige film zat er ook al een B-acteur in die zijn comeback maakte bij het grote publiek. Jammer genoeg viel hij daarna weer terug op het niveau van zijn oude films.

ruben

Avatar

Damn. de koning van de b-film in de nieuwe Batman? Apart

Deddiekoel

Avatar

Zag laatst in een Julia Roberts special achtig programma dat Eric Roberts in het begin van zijn carriere een keer is genomineerd voor een Oscar. Maar dankzij drugs etc aan lager wal is geraakt...

Papigiulio

Avatar

Heroes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hopenlijk pakt sylar hem haha :P

dyonvbaal

Avatar

Thiver "Grappig: bij de vorige film zat er ook al een B-acteur in die zijn comeback maakte bij het grote publiek. Jammer genoeg viel hij daarna weer terug op het niveau van zijn oude films."


Wie dan :?

Thiver

Avatar

Raad maar. ;)

spacey

Avatar

Begint zijn voornaam met een 'R' en eindigt het met 'Utger'?

Biedonk

Avatar

Ben benieuwd in Heroes speelt ie wel een aardige rol

jazzthieve

Avatar

Deddiekoel "Zag laatst in een Julia Roberts special achtig programma dat Eric Roberts in het begin van zijn carriere een keer is genomineerd voor een Oscar. Maar dankzij drugs etc aan lager wal is geraakt..."


Klopt, ik geloof dat die nominatie was voor zijn rol in "Runaway Train" (prachtige film overigens), de man kan wel degelijk goed acteren als je hem bezig ziet in deze film.

Mellie

Avatar

Ik vond Falcone toch wel stoer in Batman Begins! Hoop dat deze man ook een beetje goed uit de hoek kan komen! In de film die ik van hem gezien heb (de specialist of zo met sly en sharon stone?) vond ik hem een beetje een B-acteur charisma hebben, net zoals in de clip van Akon's Smack That!
Maar ik sta altijd open voor verrassingen! Ik ben benieuwd!

Steve Harwin

Avatar

spacey "Begint zijn voornaam met een 'R' en eindigt het met 'Utger'?"

Hey, zeg!!!
Onze Rutger Hauer is geen B-acteur. Hij heeft in de laatste 10/15 jaar misschien niet de grootste blockbusters mogen verfraaien, maar hij heeft al lang teveel grote films op zijn palmares staan waarin hij niet (zoals bijvoorbeeld Jeroen Krabbe of deze prima acteur Eric Roberts) een bijrolletje had.

Ik ken eigenlijk toch al niet zoveel films waarin Roberts een hoofdrol speelt. Rude Awakenings is wel echt erg geestig, Best of the best vond ik helemaal niks.

NieuwsFilm

meest populair