Filmposter van 'Midnight in the Switchgrass' met Bruce Willis en Megan Fox is de slechtste van 2021

Filmposter van 'Midnight in the Switchgrass' met Bruce Willis en Megan Fox is de slechtste van 2021

En dat zou zomaar eens kunnen...

Het team achter de website IMPAwards maakt ieder jaar bekend welke filmposters het best, het opvallendst en het slechts zijn. Het slechtste affiche blijkt die voor Midnight in the Switchgrass te zijn, een actiethriller met Bruce Willis en Megan Fox.

De site geeft ook een onderbouwing waarom het affiche de slechtste van verleden jaar is. Zo lijkt Willis op het ontwerp wel een cardboard. Daarnaast zijn er foto's gebruikt van Willis en Fox terwijl hun hoofd en haar oplichten door de zon, terwijl de poster juist een nachtelijke situatie moet uitbeelden. Er zijn waarschijnlijk setfoto's gebruikt.

Ook lijkt de politiepenning van Fox een kopie van die van Willis die overigens wel heel maf op het affiche kijkt. Beter was er klaarblijkelijk niet voor handen.

Rare tagline op de poster
Op het affiche staat onder de titel de tagline "Can They Stop A Serial Killer Who Can't Stop Himself?" En die zin klinkt uiteraard behoorlijk suf aangezien deze suggereert dat een seriemoordenaar zichzelf zou stoppen. Vreemd.

Bekijk de afbeelding
Nu mag Midnight in the Switchgrass uiteraard geen topfilm genoemd worden... Want heb jij de trailer al voor de actiethriller gezien? Of misschien heb jij de complete film wel gezien.



NieuwsFilm

meest populair