Ezra Miller (The Flash) opnieuw gearresteerd na woede-uitbarsting in bar

Ezra Miller (The Flash) opnieuw gearresteerd na woede-uitbarsting in bar

De bekende acteur vond het niet leuk dat andere mensen ook lol hadden...

Ezra Miller is weer eens gearresteerd. De acteur werd in de nacht van zondag op maandag in een bar op Hawaï aangehouden, nadat hij boos werd omdat andere aanwezigen het 'naar hun zin hadden'.

De 29-jarige acteur, o.a. bekend als The Flash in het DCEU, zou woedend zijn geworden toen mensen in de bar begonnen met karaoke. Volgens een politierapport zou Miller dan ook flink over de rooie zijn gegaan. Zo zou hij flink geschreeuwd hebben en zich agressief gedragen hebben naar deze groep.

Ruzie
Blijkbaar was Miller geen fan van de zangkunsten van de groep, want hij besloot om op ze af te stappen om vervolgens de microfoon uit de handen van een 23-jarige vrouw te trekken. Hierna kreeg hij ruzie met een andere man, die eveneens aanwezig was in de bar en aan het darten was.

De acteur werd gearresteerd op verdenking van intimidatie en wanordelijk gedrag. Hij werd dan ook meegenomen naar het bureau, maar mocht, nadat hij de borgtocht van 500 dollar had betaald, weer gaan.

Opnieuw
Het is niet de eerste keer dat Miller zoiets flikt. In 2020 haalde de acteur ook nog op controversiële wijze het nieuws, toen hij een opdringerige fan besloot 'te wurgen'. Dit had gelukkig geen gevolgen voor The Flash, maar de vraag is of de studio met de acteur door zal willen blijven gaan als hij dit blijft doen.

NieuwsFilm

meest populair