Ondanks 'wurgen fan' door Ezra Miller is 'The Flash' niet in de problemen

Ondanks 'wurgen fan' door Ezra Miller is 'The Flash' niet in de problemen

De film gaat er gewoon komen, laat de vrouw van de regisseur weten.

De problemen rond Ezra Miller zijn groot, maar niet onoverkomelijk. De film The Flash gaat er gewoon komen. Dat stelt de vrouw van regisseur Andy Muschietti, Barbara, die als producent aan de film meewerkt.

Een fan vroeg aan haar op Instagram of het werk aan de film gewoon doorgaat. Dat is het geval, laat ze desgevraagd weten. Die opmerking is in lijn met eerdere geruchten die erop wezen dat The Flash er gewoon zou gaan komen, maar mogelijk zonder Miller. Over dat laatste hebben we nog geen uitsluitsel.

Ezra Miller in de problemen
Acteur Miller is in de problemen gekomen nadat hij in een video te zien was waarin hij een vrouwelijke fan tegen de grond werkte in een bar in IJsland. Wat er precies gebeurd is, is niet helemaal duidelijk, maar we hebben wel beelden gezien waarin de acteur een fan tegen de grond werkt en zijn handen om haar keel heeft.

Er is geen aangifte gedaan en sinds de video online geplaatst werd, is er ook niets meer over verteld. Zowel Miller als filmbedrijf Warner Bros. hebben niet gereageerd op de situatie.

NieuwsFilm

meest populair