Chris Rock spreekt zich uit over Will Smith's Oscars klap

Chris Rock spreekt zich uit over Will Smith's Oscars klap

Chris Rock heeft zich voor het eerst uitgesproken over het incident dat plaats heeft gevonden bij de 2022 Oscars uitreiking.

Chris Rock heeft zich uitgesproken over de veelbesproken incident dat plaatsvond bij de uitreiking van de Academy Awards afgelopen zondag. Rock was op het podium de Oscar aan het presenteren voor beste documentaire toen hij een grap maakte over Will Smith's vrouw - Jada Pinkett-Smith.

De grap viel niet goed bij ze, en Will Smith stond uit zijn stoel. Smith liep naar Rock toe en sloeg hem in zijn gezicht, waarna de acteur terugliep naar zijn stoel en schreeuwde dat Rock de naam van zijn vrouw uit zijn mond moest houden.

Beroemdheden
Sinds het incident heeft plaatsgevonden hebben veel beroemdheden zich uitgesproken over wat er heeft plaatsgevonden. Oscar copresentator Amy Schumer vertelde dat ze nog steeds geshockeerd was door wat heeft plaatsgevonden.

Acteur Jim Carrey vertelde dat de hele situatie hem niet lekker zat, en Adam Sandler sprak zijn steun uit voor Rock. Ook Will Smith's moeder was te spreken over de klap, waarbij ze zei dat ze hem nog nooit zo had zien gedragen.

Chris Rock
Echter was Rock nog niet te spreken over het incident, maar daar is nu verandering in gekomen. Zo zou de acteur bij zijn komedieshow in Boston het incident benoemd hebben bij de start van zijn show.

Dit is wat de acteur precies te zeggen had: "Ik heb niet veel shit over wat er gebeurd is, dus als je dat kwam horen, ik heb een hele show die ik voor dit weekend geschreven heb. Ik ben nog steeds aan het verwerken wat er gebeurd is. Dus, op een gegeven moment zal ik praten over die shit. En het zal serieus en grappig zijn."

Incident
Het is begrijpelijk dat de acteur en komiek nog tijd nodig heeft om het incident te verwerken. Het feit dat de conversatie rondom het incident (en vooral de klap) niet is verminderd, kan het moeilijker maken voor Rock om het op zijn eigen tempo te verwerken.

Will Smith heeft ondertussen zijn excuses aangeboden via een online-verklaring. Of Rock zijn excuses zal accepteren is nu dus nog even afwachten.

NieuwsFilm

meest populair