Jim Carrey heeft zijn bedenkingen over The Riddler in 'The Batman'

Ooit speelde Carrey de rol in Batman Forever.

Acteur Jim Carrey heeft in het verleden aangegeven spijt te hebben van de gewelddadige rol die hij speelde in het eveneens gewelddadige Kick-Ass 2. Hoe denkt hij nu over Paul Dano's The Riddler in The Batman, een rol die hij in Batman Forever speelde.

"Ik heb de film niet gezien. Het is een erg donkere versie. Ik heb er gemengde gevoelens over. Ieder zo zijn ding. Ik hou van hem als acteur, hij is een geweldige acteur," luidde Carrey zijn reactie aan Unilad in.

Bang dat ziekelijke figuren het na gaan doen
"Ik maak me zorgen over het vasttapen van gezichten van mensen en het aanmoedigen van mensen om hetzelfde te doen. Bepaalde sickos in de wereld zouden die methode kunnen overnemen," denkt Carrey.

"Ik denk goed na over de rollen die ik kies. Robotnik heeft tekenfilmbommen en niemand raakt gewond. Ik weet dat er vraag is naar The Batman, en ik wil de film niet bekritiseren, maar het is niet mijn soort ding," aldus de acteur. "De film is erg goed gemaakt, die films zijn erg goed gemaakt."

Door de jaren heen zijn er zeker copycats geweest. Films als Taxi Driver, Natural Born Killers, The Dark Knight, The Purge, Fight Club, Scream en Robocop zijn (direct) in verband gebracht met misdaden in het echte leven.

NieuwsFilm

meest populair