'Hulk'-acteur Eric Bana: "Ik zou nooit James Bond willen spelen!"

'Hulk'-acteur Eric Bana: "Ik zou nooit James Bond willen spelen!"

Liever iemand anders.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet meer terugkeert als James Bond. De acteur was namelijk voor de laatste keer te zien als 007 in No Time to Die. We hebben al heel wat namen voorbij zien komen, maar nog niks concreets. Talloze acteurs azen dan ook op de rol, maar daar hoort Eric Bana zeker niet bij.

Bana, o.a. bekend van Troy en Muchen (waarin Craig ook te zien was), zal zeker niet de nieuwe Bond worden. Hij is dan ook maar 1 jaar jonger dan Craig, maar de acteur heeft ook geen interesse in de rol. Of hij nu vandaag de dag of 20 jaar geleden gevraagd zou worden, Bana weet dat hij nee zou zeggen.

De reden
Hoewel Bana wel al in andere blockbusters was te zien en zelfs Hulk speelde in 2003, denkt hij dat het behoorlijk lastig is om de iconische geheim-agent te spelen. Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit.

"Nee, ik zou James Bond niet willen spelen" begint Bana. "Het zou teveel voor mij zijn... Ik vind het wel fijn dat ik kan doen waar ik zin in heb en wanneer ik dat wil, maar met Bond is dat niet hetzelfde verhaal. Ik denk niet dat ik het goed zou hebben gedaan".

Lastig
Heel erg gek is dit. Ondanks het feit dat Craig al een bekende acteur was voor zijn Bond-avontuur, werd hij in een keer wereldberoemd, iets waar de acteur het behoorlijk lastig mee had. Het Bond-imago is ook iets waar je je hele leven aan vastzit, of je dat nu wil of niet. Misschien dat Bana daar ook geen interesse in heeft.

NieuwsFilm

meest populair