Dit is wat Chris Pine te zeggen heeft over het eventueel terugkeren voor 'Wonder Woman 3'

Dit is wat Chris Pine te zeggen heeft over het eventueel terugkeren voor 'Wonder Woman 3'

Acteur Chris Pine spreekt zich uit over Wonder Woman 3 en over of zijn personage Steve Trevor terug zal keren in dit deel.

Pas op voor spoilers voor Wonder Woman en Wonder Woman 1984. Acteur Chris Pine heeft zich uitgesproken over of zijn personage Steve Trevor terug zou kunnen komen in Wonder Woman 3. De acteur speelde voor het eerst dit personage in Wonder Woman uit 2017. In het einde van de eerste Wonder Woman film offerde Steve Trevor zich op, wat leidde tot zijn dood.

Toch keerde beide Pine en zijn personage Steve Trevor terug in het vervolg: Wonder Woman 1984. Het hoofdpersonage Diana Prince (alias Wonder Woman) kon hem terug tot leven wensen voor een korte tijd.

Wonder Woman 1984
De terugkeer van Chris Pine en Steve Trevor in Wonder Woman 1984 ontving gemixte reacties. Het personage van Steve Trevor nam het lichaam van een willekeurige persoon over, waarbij Diana hem als Trevor zag en het publiek hem als deze willekeurige man.

Deze keuze werd door beide recensenten en fans gezien als apart. Daarnaast was de plotselinge en nogal oneervolle afscheid van dit personage ook niet geliefd bij beide de critici en het alledaagse publiek.

Chris Pine
In een recent interview met USA Today werd de acteur gevraagd over wat hij heeft geleerd van zijn samenwerking met Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins. Pine zei over de regisseur "dat ze zo zelfverzekerd is in het laten horen van haar mening en een samenwerkingsgeest heeft, om gedaan te krijgen wat ze wil."

Ook werd Pine gevraagd over of zijn personage Steve Trevor terug zal keren voor de derde Wonder Woman-film. De acteur had het volgende te zeggen over zijn deelname aan Wonder Woman 3: "Ik denk dat arme Steve dood is, maar ik wens ze het beste met de derde."

NieuwsFilm

meest populair