Na Bruce Willis stopt ook Jim Carrey met acteren

Na Bruce Willis stopt ook Jim Carrey met acteren

Carrey houdt nog een slag om de arm.

Nadat eerder deze week bekend werd dat Bruce Willis stopt met acteren, kiest ook Jim Carrey er waarschijnlijk - om andere redenen - voor om te stoppen als acteur. Dit heeft hij onthuld in een recent interview.

De acteur die voornamelijk te zien is in komedies haalde deze week de krantenkoppen nadat hij kritiek had geuit op Will Smith omdat hij Chris Rock een klap had gegeven tijdens de Oscars.

Nu zegt de 60-jarige Dumb and Dumber-ster dat zijn carrière als acteur er zo goed als opzit. Hij zei dat hij nagenoeg klaar is met Hollywood. "Ik ga met pensioen. Ik ben redelijk serieus," zei hij donderdag in een interview met Access Hollywood.

Alleen bij het juiste project
"Het hangt ervan af," vervolgde Carrey op de vraag wanneer hij nog wel zou terugkeren. "Als de engelen een script komen afleveren dat met gouden inkt is geschreven, dan zegt mij dat het heel belangrijk is dat mensen het zien. Misschien dus."

De laatste jaren is Carrey sowieso minder in beeld in Hollywood en dat lijkt vooral zijn eigen keuze. Zijn laatste films voor de twee recente Sonic-films zijn The Bad Batch en Dark Crimes, allebei uit 2016.



NieuwsFilm

meest populair