Gerucht: Het DCEU bouwt op naar gigantisch ambitieuze Crisis on Infinite Earths

Gerucht: Het DCEU bouwt op naar gigantisch ambitieuze Crisis on Infinite Earths

Crisis on Infinite Earths was op tv al gaaf...

Het lijkt erop dat Warner Bros. er klaar voor is om het DC Extended Universe naar een heel nieuw niveau te tillen. Er wordt volgens een nieuw gerucht namelijk gewerkt aan een gigantische crossover: Crisis on Infinite Earths.

Dat meldt KC Walsh, die dat op zijn sociale media meldde. Hij hintte dat het huidige plan is om daarnaar op te bouwen ("voor iedereen die dag nog niet door had"). Gek lijkt dat niet, wat er wordt druk gewerkt aan een multiversum voor de DC-franchise.

Crisis on Infinite Earths
De film die waarschijnlijk de opmars vormt naar de Crisis on Infinite Earths is The Flash. Die zal meerdere verschillende filmfranchises omvatten die gebaseerd zijn op DC-franchises.

Zo verschijnt acteur Michael Keaton voor het eerst sinds 1989 als Batman. Maar opvallend is dat hij die rol later ook zal spelen in de film Batgirl, waarmee hij een definitieve crossover zou kunnen maken van zijn eigen universum naar dat van Ezra Millers Barry Allen. Ook is acteur Ben Affleck terug als de Dark Knight.



Het DC-filmuniversum lijkt na een moeizame start steeds meer zijn draai te vinden, als we kijken naar de successen van de laatste paar releases, waarbij het idee van een overkoepelend filmuniversum zoals Marvel Studios dat heeft meer losgelaten is.

NieuwsFilm

meest populair