Verwijderde seksscène van Aquaman met vis uit 'Peacemaker'

Verwijderde seksscène van Aquaman met vis uit 'Peacemaker'

James Gunn gebruikte de scène toch niet.

De DC-film The Suicide Squad is op momenten best bizar en daar doet de spin-off serie Peacemaker nog een schepje bovenop. En dat is niet gek, aangezien filmmaker James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol. 3) flink wat vrijheid zou hebben gekregen. De film en serie zijn dan ook R-rated (16 jaar en ouder).

Nu blijkt dat Gunn een opvallende scène toch maar niet heeft gebruikt in de serie die op HBO Max te zien is. In de serie denkt Christopher Smith (John Cena) dat Aquaman (Jason Momoa) seks heeft met vissen. Gunn heeft nu onthuld dat hij daadwerkelijk een scène heeft geschoten die deze onderwaterliefde uitbeeldt.

Scène waarin Aquaman seks heeft met een steur
"Ik heb heel veel scènes die ik niet heb gebruikt," vertelt Gunn aan Total Film. "Ezra ging door - en ik maak geen grapje - gedurende 16 minuten over Aquaman die seks heeft met vissen. Het was echt grappig."

"Op dat moment hadden we één snelle opname van Momoa die een steur onder handen neemt," voegde Gunn toe. Het blijkt Warner Bros. dat toch niet zo'n goed idee vond. Logisch ook.

Sinds kort kun je HBO Max ook in Nederland aanzetten en je kunt dus ook Peacemaker gaan kijken. Een tweede seizoen zou in de maak zijn.

NieuwsFilm

meest populair