Adam Warlock krijgt blurry eerste foto van James Gunn

Adam Warlock krijgt blurry eerste foto van James Gunn

Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt eraan!

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn dropte een setfoto van Adam Warlock in de derde film die hij maakt over het kosmische heldenteam van het Marvel Cinematic Universe.

Gunn plaatste de foto van acteur Will Poulter op 1 april en dus konden we er niet op rekenen dat het een scherpe foto was die ook daadwerkelijk iets van het personage van de acteur zou onthullen. In plaats daarvan is het een vrij vage foto geworden.

Guardians of the Galaxy
Fans moeten dus nog even wachten. De opnames van de derde Guardians of the Galaxy-film zijn in volle gang, en tegelijk werkt James Gunn aan een kerstspecial voor op Disney+. De kans is groot dat we op redelijk korte termijn iets te zien gaan krijgen van de films.



Acteur Will Poulter vertelde tijden seen gesprek met Variety toen hij aangekondigd werd als Adam Warlock: "ik mag niet echt iets vertellen over de rol. Aangezien het Marvel is, ben ik gebonden aan geheimhouding."

Gunn onthulde dat Poulter de rol zou spelen op Twitter: "Zoals jullie weten, wijs ik foute geruchten vaak af. Maar um.. Welkom bij de Guardians-familie, Will Poulter. Hij is een buitengewone acteur en een geweldige man. Zie je over een paar weken."

NieuwsFilm

meest populair