Deze boyband zat bijna in 'Star Wars: Attack of the Clones'

Deze boyband zat bijna in 'Star Wars: Attack of the Clones'

Of we daar nu zo blij mee hadden moeten zijn...

Hoewel Star Wars: Attack of the Clones beschikte over genoeg 'star power' door acteurs als Ewan McGregor, Natalie Portman, Samuel L. Jackson en Christopher Lee, bevatte de film ook bijna een cameo voor popgroep NSYNC. Dit werd onthuld door bandlid Joey Fatone.

Attack of the Clones verscheen in 2002 als het tweede deel van George Lucas' prequel-trilogie. In de film, die tien jaar na de gebeurtenissen uit The Phantom Menace afspeelde. zagen we hoe een afvallige beweging de Republiek bedreigt en start met de Clone Wars, die uiteindelijk de ondergang voor de Republiek betekenen.

In de Star Wars-prequels zaten naar verluidt de nodige cameo's van beroemdheden, hun gezinsleden en acteurs uit de oorspronkelijke trilogie, maar volgens Fatone werd de scène met NSYNC geschrapt uit de film. Tijdens Fandemic Atlanta liet de zanger weten wat de scène inhield en waarom hij niet in Attack of the Clones te zien was:

Bye Bye Bye
"Ik zat er niet in. Ze hebben ons eruit geknipt. Er ging een groot gerucht dat NSYNC in Star Wars: Attack of the Clones zat. En enkelen van ons zaten er ook echt in, maar ze knipten ons eruit omdat we leden waren van SAG-AFTRA. Ze hadden ons dan veel meer moeten betalen dan gewone figuranten. We tekenden ook een geheimhoudingsverklaring, maar dat was uiteindelijk voor niks."

Na hun PopOddessey-tour was Fatone samen met zijn broer Steve en mede-bandleden Chris Kirkpatrick en JC Chasez aanwezig op de set van Attack of the Clones om een cameoe te filmen. De vier waren gekleed als Jedi's temidden van honderden andere figuranten tijdens de strijd om Geonosis. Justin Timberlake en Lance Bass zagen af van de kans omdat ze uitgeput waren door de tour.

NieuwsFilm

meest populair