'Fantastic Beasts 3'-ster over de strijd tussen Dumbledore en Grindelwald

'Fantastic Beasts 3'-ster over de strijd tussen Dumbledore en Grindelwald

Dat wordt wat.

Als we afgaan op de eerste reacties, zou Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zomaar eens de terugkeer naar oude vorm kunnen zijn voor de Wizarding World-franchise. Die worstelt al enige jaren met zijn imago.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is op weg naar het slechtste openingsweekend aan de wereldwijde box office tot nu toe van alle titels die tot nu toe werden uitgebracht in de franchise van J.K. Rowling. Drijvende kracht van deze nieuwe film zal de dynamiek tussen Albus Dumbledore zijn, evenals die van zijn vriend die inmiddels aartsvijand is, Grindelwald.

Grindelwald en Dumbledore
Tijdens een interview met Digital Spy vertelde Jude Law dat de sluimerende spanningen tussen Grindelwald en zijn personage, Albus Dumbledore, zowel echt als speciaal moest voelen.

"Ik stelde mij altijd voor dat Dumbledore behoorlijk eenzaam was. Hij was briljant en op een erg jonge leeftijd viel hij al op tussen alle anderen, tot het punt dat hij zich ietwat geïsoleerd voelde en iemand was die misschien wel zijn eigen gevoel voor macht en zelf en omvang en ambitie verkleinde," aldus Law.

"Tot hij opeens iemand ontmoette die net zo briljant en sterk is, hem inspireerde. Die connectie is heel, heel, heel krachtig. Vooral als je zo jong bent. Maar dan komt er een vreselijk moment, waarop je je realiseert dat je op een ander pad zit en juist van elkaar af beweegt. Dat neemt echter niet weg wat er in eerste instantie gaande was, namelijk vuurwerk. Dat maakt het zelfs zwaarder."

NieuwsFilm

meest populair