Algemeen

Carice als Bond-girl?

door FilmTotaal op 30.04.2007 om 16:01 in Algemeen
Het is slechts een gerucht, en er zullen er de komende maanden nog heel erg veel volgen, maar het is wel een interessante: Carice van Houten wordt door MI6.co.uk, een van de meest volledige en informatieve Bond-sites, getipt voor een rol als Bond-girl in de nieuwe film over geheim agent 007 die in november 2008 moet verschijnen. Van Houten tekende onlangs nog voor deelname aan Dorothy Mills, waarmee ze haar internationale debuut maakt.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jazzthieve

Avatar

Ja hoor, alsof. Talk about wishfull thinking.

The Butcher

Avatar

jazzthieve "Ja hoor, alsof. Talk about wishfull thinking."


waarom niet?

Famke Janssen en Daphne Deckers gingen haar al voor.

Eegee

Avatar

The Butcher "Daphne Deckers"

Nou ja, de titel "Bond Girl" gaat in Daphne's geval wat ver.

gandalf the white

Avatar

Ik dacht dat bondgirls altijd lekkere wijven waren.

Thiver

Avatar

Tja, als ik moet geloven wat Jeroen Krabbé zei, is het zo dat hij zijn rol in The Living Daylights vooral kreeg vanwege Soldaat van Oranje. Dus ja... waarom zou Van Houten een dergelijke rol niet kunnen krijgen naar aanleiding van Zwartboek (sowieso een film met internationaal een stuk meer aanzien aangezien Verhoeven inmiddels wel enige reputatie heeft).

SunChaser

Avatar

Doorgaans is Bondgirl spelen slecht voor je filmcarriere. Alleen Kim Bassinger en Famke Jansen kregen een boost. Maar Denise Richards, Tanya Roberts, Maud Adams en Tari Hatcher verspeelden allemaal hun carriere. Hatcher had zich zlefs al teruggetrokken uit de business, tot ze auditie deed voor Desperate Housewifes. Maar ook dat is geen film.

Postaldude

Avatar

Halle Berry is er ook niet echt op vooruit gegaan maargoed.
Ik zie Carice best wel zitten als Bond girl.

tukkerstein

Avatar

Asjeblieft niet zeg. Hoe klinkt ze eigenlijk in het Engels?

Spider-fan

Avatar

Lijkt me wel leuk. Ze kan er erg goed uitzien en Bondgirls hoeven toch niet altijd van die supermodellen te zijn. Ik weet zeker dat de producers haar serieus zullen overwegen.
Wie zijn de andere drie eigenlijk?

Waar ik eigenlijk benieuwder naar ben is welke kant ze met het verhaal op willen.

Thiver

Avatar

Van Houten was vanochtend te gast bij Giel Beelen op 3FM en daarin ontkende ze ooit benaderd te zijn voor een rol in de nieuwe Bond-film. Ook in de nieuwe Indiana Jones-film zou ze niet te zien zijn: 'Ik ga niet aan een touw in een grot hangen.'

fokkeyou

Avatar

Thiver " 'Ik ga niet aan een touw in een grot hangen.'"


Een beetje arrogante reactie voor iemand die nu nog opvalt in Hollywood. Een Bond-film weigeren kan ik nog begrijpen (als je kijkt naar de carriéres van bovengenoemde dames, Basinger, Janssen en Eva Green niet meegerekend). Maar als ze slim is slaat ze een samenwerking met Spielberg niet af.

Armand

Avatar

Carice zou goed passen. Maar misschien is het ook juist slecht voor haar carrière.
Overigens heb ik ook het voorstel Amy Winehouse gehoord.

NieuwsFilm

meest populair