Na 12 seizoenen is er nu 'The Bob's Burgers Movie'!

Na 12 seizoenen is er nu 'The Bob's Burgers Movie'!

Check de trailer en poster voor de bioscoopfilm.

De animatieserie The Bob's Burgers Movie startte in 2011 op de zender Fox en het twaalfde seizoen begon verleden jaar oktober. Binnenkort verschijnt ook de langverwachte bioscoopfilm. Hieronder de trailer en poster, via 20th Century Studios.

The Bob's Burgers Movie wordt omschreven als een "geanimeerd, muzikaal komedie-mysterie-avontuur voor op groot scherm, gebaseerd op de langlopende Emmy®-winnende serie."

Trailer en poster The Bob's Burgers Movie
Vanaf 25 mei zie je The Bob's Burgers Movie in de Nederlandse bioscopen. Hieronder zie je de trailer, gevolgd door de synopsis en de poster.


Het verhaal begint wanneer een gescheurde waterleiding recht voor Bob's Burgers een enorm zinkgat creëert, de ingang voor onbepaalde tijd blokkeert en de plannen van de Belchers voor een succesvolle zomer verpest.

Terwijl Bob en Linda moeite hebben om het bedrijf overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant van hun familie zou kunnen redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen de underdogs elkaar hoop te vinden en te vechten om weer achter de toonbank te kunnen staan, daar waar ze thuishoren.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair