Dat Bob en zijn kleurrijke gezin geen steek anders zijn dan in de televisieserie zal je als nieuwe kijker niet in de weg zitten.
play

6,8 details

  • 102 Min
  • Animatie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Musical
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

Een gescheurde waterleiding veroorzaakt een enorm gat in de grond vlak voor Bob's Burgers, waardoor de ingang voor onbepaalde tijd wordt geblokkeerd. Hierdoor vallen de plannen van de Belchers voor een succesvolle zomer in duigen. Terwijl Bob en Linda zich inspannen om de zaak overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant van hun familie kan redden. Als de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en vechten ze om weer achter de toonbank te komen, waar ze thuishoren.

Alt titel
Bob's Burgers
Regie
Loren Bouchard
Bernard Derriman
Cast
Zach Galifianakis, Kevin Kline, Kristen Schaal, Nick Kroll, Gary Cole, David Wain, Paul F. Tompkins, David Herman, Bobby Tisdale, Brian Huskey, Craig Anton, H. Jon Benjamin, Jaime Moyer, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, John Q. Kubin.
Release
13.07.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Loren Bouchard, Bernard Derriman | Scenario: Loren Bouchard, Nora Smith | Cast: H. Jon Benjamin (Bob Belcher / Jimmy Jr. / Bad Kuchi Kopi / Good Kuchi Kopi / Ms. LaBonz), John Roberts (Linda Belcher / Jocelyn), Dan Mintz (Tina Belcher), Eugene Mirman (Gene Belcher), Kristen Schaal (Louise Belcher), Zack Galifianakis (Felix Fishoeder), Kevin Kline (Calvin Fishoeder), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2022

De grootste uitdaging bij het maken van een speelfilm van een televisieserie is zorgen voor een goede balans tussen de vaste kijkers bieden wat ze gewend zijn en het nieuwe publiek mee krijgen in een voor hen onbekende wereld. De makers van The Bob's Burger Movie kozen voor een geslaagde aanpak: zonder enige uitleg van start gaan met een verhaal waar beide partijen zich uitstekend mee zullen vermaken.

Bob en Linda houden zichzelf en hun drie kinderen het dak boven het hoofd met het runnen van een slechtlopend hamburgertentje. Ze zitten (alweer) krap bij kas, en het wordt (alweer) spannend of ze de maandelijkse aflossing van hun lening kunnen betalen. Het obstakel dat deze keer niet in twintig minuten kan worden opgelost: de grond voor hun ingang stort in en daarin wordt een lijk aangetroffen. Bobs huisbaas, die net een maand uitstel had beloofd, blijkt de hoofdverdachte. De kinderen nemen de taak op zich om zijn onschuld te bewijzen, zonder dat hun ouders het weten (alweer).

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

The Bob's Burgers Movie Nieuwsberichten