'The Bob's Burgers Movie' Streaming Releasedatum is zeer binnenkort

'The Bob's Burgers Movie' Streaming Releasedatum is zeer binnenkort

HBO Max bevestigt de streaming releasedatum voor The Bob's Burgers Movie, die minder dan twee maanden na het debuut in de bioscoop komt.

The Bob's Burgers Movie streaming datum komt zeer binnenkort. Geprezen als een van de meest succesvolle animatieseries die momenteel op de buis zijn, volgt Bob's Burgers de familie Belcher van Bob, Linda, en hun kinderen Tina, Gene, en Louise. Op 27 mei 2022 maakte The Bob's Burgers Movie zijn langverwachte bioscoopdebuut.


Bekijk de afbeelding

Streaming datum
HBO Max kondigde via Twitter aan dat The Bob's Burgers Movie op 12 juli zal debuteren op het streaming platform. De geplande streaming datum komt minder dan twee maanden na de bioscoop release van de film. The Bob's Burgers Movie richt zich op de Belchers 'problemen met het overeind houden van het restaurant nadat een gescheurde waterleiding een zinkgat creëerde direct voor Bob's Burgers.



Net als de show is de film een succes en heeft de potentie voor een The Bob's Burgers Movie 2. De verse partij van grappen in The Bob's Burgers Movie zal binnenkort beschikbaar zijn op het kleine scherm voor kijkers om van te genieten.

NieuwsFilm

meest populair