Netflix Top 10 verwelkomt veel bekeken oorlogsfilm

Netflix Top 10 verwelkomt veel bekeken oorlogsfilm

Jarhead 2 doet het goed op streaming.

Gisteren we plaatsten we een artikel met daarin drie oorlogsfilms opgenomen die nieuw zijn toegevoegd op de streamingdienst. Nu blijkt dat Jarhead 2: Field of Fire de Netflix Top 10 is binnengedrongen.

De film is een vervolg op Jarhead uit 2005 onder regie van Sam Mendes. Die film is gebaseerd op dat uit het gelijknamige boek van hoofdpersoon Anthony Swofford. Hij beschrijft zijn zijn ervaringen tijdens de Eerste Golfoorlog.

Jarhead 2: Field of Fire verscheen in 2014 en is een van de drie direct-to-video-vervolg die later verschenen. Deze films hebben niets te maken met het origineel en bevatten fictieve verhalen.

Jarhead 2: geen connectie met eerste film
Field of Fire van regisseur Don Michael Paul werd erg matig ontvangen. Op de IMDb staat de oorlogsfilm op een 5,5/10 na 5,6k stemmen. Even later verschenen de vervolgen Jarhead 3: The Siege (2016) and Jarhead: Law of Return (2019).

Wat zeg jij? Heb jij deze vervolgfilms op Jarhead gezien en kun jij bevestigen dat deze films duidelijk minder zijn dan het origineel met namen als Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Lucas Black en Jamie Foxx?



NieuwsFilm

meest populair