'Morbius'-regisseur reageert op gigantisch slechte ontvangst van zijn blockbuster

'Morbius'-regisseur reageert op gigantisch slechte ontvangst van zijn blockbuster

Helaas is het niet wat Daniel Espinosa had gehoopt.

Tyrese Gibson mag dan wel denken dat hij een geweldige film heeft geleverd met Morbius, de rest van de wereld ziet dit toch iets anders. Hoewel de blockbuster het aan de box-office nog wel tamelijk oké doet, vallen de recensies gigantisch tegen. De regisseur van de film, Daniel Espinosa, reageert hier nu op.

De Sony/Marvel film heeft namelijk behoorlijk wat negatieve recensies gekregen. Zo staat de film op dit moment op een behoorlijke 'Rotten' status op Rotten Tomatoes, met een score van slechts 17%. Nu laat ook Espinosa van zich horen.

Leerproces
De filmmaker laat tijdens een recent interview weten dat hij het natuurlijk jammer vindt dat de film zo matig wordt onthaald, maar toch is hij trots op zijn werk. Hoewel Espinosa zelf ook behoorlijk kritisch kan zijn op zijn eigen werk, is hij enigszins tevreden met hoe het verloopt.

"Het is best vreemd om iets te maken dat zo 'publiekelijk' is" begint de regisseur, eveneens bekend van films als Safe House en Life. "Ik kamp zelf met behoorlijk wat zelfhaat, dus ik heb zelf ook altijd veel kritiek op mijn eigen werk. Toch focus ik me voornamelijk op het leren van mijn fouten waardoor ik beter kan worden. Er zijn gelukkig ook echt wel dingen die ik doe waar ik trots op ben. Zo zijn er delen en scenes in de film waar ik echt trots op ben!

Sequel
Of de film echter een groot genoeg 'succes' is voor een vervolg, is nog maar de vraag. Espinosa lijkt wel al, min of meer, aan te geven, dat hij graag zou terugkeren om het beter te kunnen doen. Of het zover komt is vooralsnog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair