'Avengers: Endgame'-begin is volledige improvisatie

'Avengers: Endgame'-begin is volledige improvisatie

Karen Gillan over de populairste MCU-film.

Avengers: Endgame-actrice Karen Gillan heeft onthuld dat de openingsmontage van de film tussen haar personage, Nebula, en Tony Stark geïmproviseerd is.

De film Avengers: Endgame is de 22ste in het Marvel Cinematic Universe en een vervolg op Avengers: Infinity War. Het verhaal pikt de draad direct na het einde van die film op, als Thanos de helft van het universum heeft laten verdwijnen. De overgebleven Avengers, onder leiding van Iron Man en Captain America, proberen de vernietiging ongedaan te maken.

Avengers: Endgame
Aan het begin van de film zien we dat Nebula en Tony samen tijd doorbrengen in het ruimteschip van de Guardians of the Galaxy, de Benatar. De montage is een nogal duistere blik op hun situatie, terwijl ze langzaamaan geen hulpbronnen om te overleven meer hebben.

Tussen alle gevoel van verdoemenis zit er nog best wat humor. Zo spelen ze een spelletje tafelvoetbal om de tijd maar om te krijgen. We zien hoe Tony Nebula laat winnen, wat voor haar een nieuw gevoel is.

"Ik kan je zeggen dat we veel improvisatie hadden. Bijna alles aan het begin, met Robert Downey Jr., want het enige dat in het scenario stond, was dat ze voetbal spelen en iets eten. Gelukkig mochten we improviseren, want hij is daar echt geweldig in. Dus je ziet hen dat spelletje spelen, hoeveel dat voor Nebula betekent en dat ze iets kon winnen."

NieuwsFilm

meest populair