Alternatieve Spider-Man voor het MCU? 'Morbius'-maker denkt van wel

Daniel Espinosa denkt het.

Jim Pedd 6 april 2022 07:04 in Algemeen
Volgens Morbius-regisseur Daniel Espinosa is het een kwestie van tijd tot Miles Morales zijn debuut maakt in het Marvel Cinematic Universe.

Het MCU steunt sterk op het multiversum. Om die reden verwacht Espinosa dat de Miles Morales die je kent uit Spider-Man: Across the Spider-Verse zijn oversteek van die animatiewereld naar de live-action wereld van Marvel gaat maken.

Miles Morales
Espinosa sprak met Uproxx over de verwarring onder filmkijkers over het einde van zijn film, Morbius. Hij legde uit dat die veranderingen gemaakt werden om het breken van het multiversum zoals je dat in Spider-Man: No Way Home ziet, beter te reflecteren.

Op dat punt in het interview vertelde hij stellig overtuigd te zijn van een bezoekje van Miles Morales uit het Spider-Verse naar het MCU.

"Ik geloof dat het concept van verschillende tijdlijnen van Sony en niet Kevin Feige kwam. Het was Sony dat dit idee initieerde. Ik denk dat de Miles Morales die je in Spider-Verse ziet, op een zeker moment gaat zien in het Marvel Cinematic Universe."

Los daarvan denkt Espinosa dat een Spider-Man in hetzelfde universum als Morbius en Venom bestaat. "In alle verschillende Marvel-tijdlijnen heb je een Spider-Man. Hij is een van de fundamentele wezens. Zonder hem functioneert het universum niet. Zo zit het in elk geval in de comics."

NieuwsFilm