Bizar gedrag op 'Morbius'-set van Jared Leto blijkt echt te kloppen

Bizar gedrag op 'Morbius'-set van Jared Leto blijkt echt te kloppen

Jared Leto is nogal apart soms.

De regisseur van Morbius, Daniel Espinosa, bevestigt een opvallend verhaal rond acteur Jared Leto. Die speelt de hoofdrol in de film en blijkt helemaal method gegaan te zijn. Hij werd op een rolstoel rond geduwd.

Leto begon zijn carrière ooit als zanger van de band Thirty Seconds to Mars. Maar hij staat er ook om bekend dat hij ver gaat om in de huid van zijn personages te kruipen.

Morbius-hoofdrol
Zo weten we nog dat Leto bizarre cadeaus (bijvoorbeeld dode ratten) gaf aan zijn mede-castleden toen hij de rol van Joker speelde. Ook was hij onherkenbaar in de rol van Paolo Gucci, en kwam hij behoorlijk aan voor die rol.

Maar zijn nieuwste project is Morbius. De film scoorde een prima openingsweekend in de Verenigde Staten met 39 miljoen dollar. Daarmee lijkt het op weg te zijn naar een bescheiden hit.

Tegenover Uproxx vertelde Espinosa dat Leto inderdaad zo toegewijd was aan zijn personage, dat hij met krukken rondliep op de set, zelfs als hij naar het toilet moest. Dat kostte zoveel tijd, dat de crew hem vroeg in een rolstoel rond geduwd te mogen worden, opdat men tijd kon besparen.

"Dat klopt. Hij deed het omdat, wat ik denk dat Jared gelooft, is dat de pijn van die momenten, zelfs als hij de normale Michael Morbius speelde, nodig was omdat dat personage zijn hele leven pijn had."

NieuwsFilm

meest populair