Robert Downey Jr. maakt twee 'Sherlock Holmes'-spin-offs en mogelijk deel 3

Robert Downey Jr. maakt twee 'Sherlock Holmes'-spin-offs en mogelijk deel 3

Het Sherlock Holmes-universum gaat naar streaming.

Al jaren zou er een film in de maak zijn die moet volgen op de twee Sherlock Holmes-films die alweer even geleden verschenen met in de titelrol Robert Downey Jr.. Nu is er nieuws over deze reeks, alleen gaat dat niet over Sherlock Holmes 3.

Volgens Variety zijn er voor HBO Max twee spin-off-series in de maak. De series worden geproduceerd door Downey Jr. en Susan Downey. De series spelen zich = af tijdens Sherlock Holmes uit 2009 en Sherlock Holmes: A Game of Shadows uit 2011.

Toch een link met Sherlock Holmes 3
Volgens de bronnen van Variety zouden beide series zich richten op twee nieuwe personages. Deze zouden vervolgens terugkeren in Sherlock Holmes 3. Variety heeft Warner Bros. om een reacties gevraagd, maar heeft er geen ontvangen.

Downey Jr. sprak in 2020 al over een spin-off nadat een door Dexter Fletcher (Rocketman) geregisseerd derde deel maar niet van de grond leek te komen.

De twee eerdere films wisten allebei ruim $500 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's op te halen. Een derde film werd lang tegengehouden doordat Downey veel tijd kwijt was aan zijn vertolkingen als Iron Man in de Marvel-films.

NieuwsFilm

meest populair