James Gunn kondigt scala aan verrassingscameo's aan voor 'Guardians of the Galaxy 3'

James Gunn kondigt scala aan verrassingscameo's aan voor 'Guardians of the Galaxy 3'

Dat wordt smullen geblazen...

James Gunn is een meester in het halen van inspiratie uit de diepste hoeken van bronmateriaal. Zo heeft de visionaire filmmaker geholpen om de Guardians of the Galaxy tot een van de meest populaire Marvel-teams te maken, alsmede The Suicide Squad.

Gunn slaagt er vaak in om personages, waar vaak nog nooit iemand van gehoord heeft, populair te maken. Daarom is het ook bijzonder nieuws dat hij voor Guardians of the Galaxy 3 een aantal cameo's in petto heeft die oude fans heel blij zullen maken.

"Vandaag schieten we een aantal prachtige cameo's voor echte Guardians-fans", tweette Gunn dinsdagochtend naast een afbeelding in zijn serie speelgoedfoto's van Rick & Morty met bijbehorende hashtag:


Traktaties
Sowieso krijgen we meer van het oorspronkelijke 'Guardians'-team voorgeschoteld, waar Stakar Ogord/Starhawk (Sylvester Stallone), Martinex (Michael Rosenbaum), Charlie-27 (Ving Rhames) en Aleta Ogord (Michelle Yeoh) deel van uitmaken.

Voordat hun laatste avontuur in de bioscopen te zien, gaan we de huidige Guardians (zonder Zoe Saldana) eerst nog terugzien in The Holiday Special welke eind dit jaar verschijnt op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair