Johnny Depp keert terug met opvallende spin-off

Johnny Depp keert terug met opvallende spin-off

Papegaaiduiker Johnny Puff is terug!

In de animatieserie Puffins die eind 2020 verscheen was niemand minder dan Johnny Depp te horen als het figuurtje Johnny Puff. Toen was het al een opvallende keuze van de geplaagde acteur, maar nu keert hij terug voor een spin-off.

Depp zal namelijk ook te horen zijn in de spin-off Puffins Impossible. Opnieuw leent hij zijn stem aan Johnny Puff, maar dit keer heeft zijn papegaaiduikertje ook superkrachten. Hieronder zie je de eerste beelden.

Johnny Depp is Johnny Puff
In Nederland kun je Puffins en de aankomende spin-off Puffins Impossible kijken op Apple TV+. De spin-off verschijnt op 9 april online.


Puffins Impossible volgt de avonturen van vijf papegaaiduikers - Johnny Puff, Didi, Pie, Tic en Tac. In de nieuwe avonturen worden ze door een meteoor geraakt en krijgen ze ongelooflijke superkrachten zoals snelheid, kracht, intelligentie en empathie.

Met hulp van hun mentor Johnny Puff veranderen ze in Tactik, Didi Damage, Megapie en Mystic - een verenigd superheldenteam. Hoewel ze nog steeds gewoon papegaaiduikers zijn met hun meningsverschillen en problemen, zetten ze - wanneer hulp nodig is - snel hun meningsverschillen opzij, kleden zich om en vliegen ze uit om de dag te redden.

NieuwsFilm

meest populair