'Sonic the Hedgehog 2' producenten willen Jim Carrey niet vervangen als Dr. Robotnik

'Sonic the Hedgehog 2' producenten willen Jim Carrey niet vervangen als Dr. Robotnik

Naar aanleiding van Jim Carrey's opmerkingen over pensionering, laten Sonic the Hedgehog 2 producten weten dat ze hem niet zullen vervangen als Dr. Robotnik.

Sonic the Hedgehog 2 producenten Neal H. Moritz & Toby Ascher hebben bevestigd dat ze Jim Carrey niet zullen vervangen als Dr. Robotnik in een derde film, als de acteur besluit te stoppen met acteren. Sonic the Hedgehog 2 bracht meerdere castleden terug uit de eerste film, waaronder Ben Schwartz die opnieuw de stem insprak van Sonic.

Ook keerde Jim Carrey als Dr. Robotnik (alias Eggman) terug. Het tweede deel van de franchise volgt Sonic en Tails als ze samenwerken om Knuckles en Robotnik tegen te houden de mythische smaragd te vinden.

Dr. Robotnik
De chaotische geaardheid van Sonics aartsrivaal Dr. Robotnik werd goed gepresenteerd via Carrey's komische talenten en manische energie. Er werd verwacht dat de acteur zijn rol als Robotnik opnieuw zou spelen in de eerder aangekondigde Sonic the Hedgehog 3.

Echter heeft Carrey aangekondigd dat hij overweegt met pensioen te gaan. De producenten van Sonic the Hedgehog 2 geloven dat Carrey toch terug zal komen voor een volgende film, en dat hij in hun ogen altijd Dr. Robotnik zal blijven.

Jim Carrey
In een recent interview met IGN hebben Sonic the Hedgehog 2 producenten Moritz en Ascher laten weten dat ze het niet eens willen proberen om Carrey als Dr. Robotnik te vervangen. Daarnaast hebben ze nog steeds vertrouwen hebben dat Carrey terug zal keren voor een derde Sonic film.

Dit is wat de producenten precies te zeggen hadden: "Jim Carrey is altijd een lid van de Sonic-familie en hij zal altijd een plaats hebben in deze films en tv-shows, zolang hij er zou willen zijn ... We houden van Jim en hij is zo speciaal, en wat hij doet met Robotnik is zo ongelooflijk, we zouden van hem houden zo lang hij er bij ons zou willen zijn." Daarnaast zeiden ze ook: "Ik heb het gevoel dat hij zoveel van Robotnik houdt dat ik denk dat hij daar niet van weg kan lopen."

NieuwsFilm

meest populair