3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Turning Red (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Domee Shi | Cast: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Orion Lee, e.a.
De dertienjarige Mei Lee is een zelfverzekerde scholiere die het liefst wil ontsnappen aan haar moeder Ming, maar ook een goede dochter wil zijn. En alsof het al niet moeilijk genoeg is dat haar interesses, relaties en lichaam door de puberteit aan het veranderen zijn, verandert ze ook nog eens iedere keer wanneer ze overprikkeld raakt in een enorme rode panda.

The French Dispatch (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, e.a.
Na de dood van haar hoofdredacteur, werkt de in een Frans stadje gevestigde redactie van een bekende Amerikaanse krant aan zijn overlijdensbericht, wat resulteert in vier bijzondere verhalen over onder meer een krankzinnige schilder en heftige studentenrellen.

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a.
Guy, een altijd opgewekte bankmedewerker, is een non-playable personage in de videogame Free Guy. Iedere dag proberen spelers de bank weer te beroven en moet Guy de nodige klappen incasseren. Op een dag besluit hij het roer om te gooien en de held te worden van zijn eigen verhaal.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair