Antwoorden: hoe zit het met de nieuwe Dumbledore in 'Fantastic Beasts'?

Antwoorden: hoe zit het met de nieuwe Dumbledore in 'Fantastic Beasts'?

Aurelius Dumbledore is echt!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore draait om de geheimen van Albus Dumbledore. Althans, dat is de implicatie van de titel. In werkelijkheid valt dat wel mee en is de film er vooral een die kijkt naar een strijd tussen Gellert Grindelwald en Dumbledore. En eentje die wat onthullingen doet.

De vraag is natuurlijk naar welke geheimen verwezen wordt in de titel van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. De gedachte lijkt te zijn dat dit te maken heeft met plannen van Dumbledore om Grindelwald te dwarsbomen, maar een ander geheim komt zeker ter sprake, namelijk de oorsprong van Credence.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Credence weet in de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Albus op te sporen. Hij eist antwoorden over zijn familielijn.

Albus bevestigt dat er banden zijn en legt later uit hoe het allemaal zit. Aurelius blijkt het illegitieme kind van Aberforth, de broer van Albus te zijn. Diens moeder kwam om het leven en als gevolg daarvan kon Aberforth niet voor zijn zoon zorgen.

Credence werd naar de Verenigde Staten gebracht en ter adoptie aangeboden. Een feit dat niemand behalve Leta Lestrange kende. Vergiffenis is er voor Aberforth, want die geeft toe een betere vader geweest te willen zijn voor Aurelius.

De twee komen zelfs nader tot elkaar aan het einde van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

NieuwsFilm

meest populair