Niet iedereen is onder de indruk van Eddie Redmayne in 'Fantastic Beasts'

Niet iedereen is onder de indruk van Eddie Redmayne in 'Fantastic Beasts'

Zijn kinderen bijvoorbeeld.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Acteur Eddie Redmayne geeft in een bijzonder interview toe dat zijn kinderen niet onder de indruk zijn van zijn rol in de Fantastic Beasts-films.

Acteur Redmayne wist succes te boeken en naam te maken voor zichzelf door op briljante wijze Stephen Hawking te spelen in The Theory of Everything, waarvoor hij zelfs een Oscar kreeg. Vervolgens voegde hij zich bij deze studiofranchise, waarin hij de hoofdrol speelt.

Derde film
Inmiddels maakt de franchise zich op voor de release van een derde film, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, waarin zijn Newt Scamander met zijn vrienden vecht tegen Grindelwald.

In een interview vertelde hij: "Er was een moment dit jaar waarin ik mij een vader voelde, die een tovenaar speelt. Ik gaf Iris, mijn dochter, de toverstaf van Newt. Ik vond dat heel opwindend, maar zij zei alleen maar: 'bedankt pa'. Ik kwam een uur later terug en toen had ze het ding ingewikkeld in aluminiumfolie en er een ster op gezet zodat het de toverstaf van een fee was."

Ook geinig: zijn zoon vroeg hem of de magische dingen die hij doet in de trailer echt waren. "Ik zei 'ja ik ben een tovenaar' en deed wat trucjes met een munt. En hij zei: 'dat doe je niet in de trailer. In de trailer laat je dingen exploderen'. Ik denk dat hij het zijn vriendjes op school verteld had en dat zij gevraagd hadden te laten zien of ik dat echt kon. Dus dat was wel een beetje teleurstellend voor hem."

NieuwsFilm

meest populair