Sony reageert op fancampagne 'Spider-Man 4'

Sony reageert op fancampagne 'Spider-Man 4'

Met humor!

Sony Pictures reageert op Marvel-fans die van de studio eisen dat er een Spider-Man 4 komt, geregisseerd door Sam Raimi en met een hoofdrol voor acteur Tobey Maguire.

In een recent interview ging Raimi in op de mogelijkheid van een nieuw Spider-Man project met Maguire. Hij stond daar helemaal voor open, maar weet natuurlijk niet of Marvel Studios en Sony Pictures dat wel zien zitten. Het leidde desondanks tot reacties op sociale media en dat leidt tot een reactie van Sony.

Spider-Man 4 maken
"Nou, dat was leuk voor onze mentions vandaag. Vriendelijke reminder: wij zijn slechts het social team!" laat Sony op de vele reacties van fans weten.

"Na het maken van Doctor Strange realiseerde ik mij dat alles mogelijk is, vooral in het Marvel-universum, elke mogelijke team-up maar. Ik hou van Tobey. Ik hou van Kirsten Dunst. En ik denk dat alles mogelijk is. Maar ik heb niet echt een verhaal of een plan. Ik weet niet of Marvel daar nu interesse in zou hebben, wat zij hierover denken. Ik heb er niet aan gewerkt of actief naar gevraagd. Maar ik zou zelfs als het geen Spider-Man film zou zijn, weer met Tobey werken."

Hieronder kan je de tweet zien:



NieuwsFilm

meest populair