Millie Bobby Brown in grote fantasy-film 'Damsel' van Netflix

Millie Bobby Brown in grote fantasy-film 'Damsel' van Netflix

De Stranger Things krijgt in de film versterking van een Oscar-genomineerde actrice.

De Oscar-genomineerde actrice Angela Bassett is de nieuwste toevoeging aan de cast van blockbuster-film Damsel. Ze zal in de fantasy-film van Netflix te zien zijn naast hoofdrolspeler Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes).

Bassett, die later dit jaar ook te zien zal zijn in Black Panther: Wakanda Forever, speelt in Damsel de rol van Lady Bayford, de stiefmoeder van Browns prinses Elodie. De regie van de film is in handen van Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), die een script verfilmt van Dan Mazeau (Wrath of the Titans). De film zou een budget van 60-70 miljoen dollar hebben.

En hoewel de exacte plot van de film nog geheim wordt gehouden, zou het verhaal moeten gaan over een jonge prinses die wordt uitgehuwelijkt aan een rivaliserend koninkrijk en in gevaar komt wanneer ze ontdekt dat haar nieuwe thuishaven een gevaarlijk geheim heeft. In het oogstseizoen worden hun prinsessen namelijk aan een hongerige draak gevoerd!

Een onverwachte held
Browns prinses Elodie lijkt onschuldig, maar blijkt ook een vernuftige strijder te zijn. De eerder genoemde draak gaat het dus nog zwaar krijgen.

Producenten van de film zijn Brown, Mazeau, Joe Rother, Jeff Kirschenbaum, Zack Roth en Chris Castaldi. Het is nog onduidelijk wanneer Damsel te streamen zal zijn via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair