Vervanger Johnny Depp over hoe welkom hij bij de 'Fantastic Beasts'-familie is

Vervanger Johnny Depp over hoe welkom hij bij de 'Fantastic Beasts'-familie is

Mads Mikkelsen is nu Gellert Grindelwald.

In november 2020 werd bekend dat Johnny Depp niet terugkeerde voor het derde deel van de Fantastic Beasts-filmreeks. Zijn rol Gellert Grindelwald werd overgenomen door Mads Mikkelsen. Nu laat die acteur weten hoe het hem beviel om Depp te vervangen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

"Ja, ik werd er iets later in gegooid dan de rest. Ik bedoel, zij hadden al twee films gemaakt en ze waren halverwege The Secrets of Dumbledore toen ik mee mocht doen," vertelde Mikkelsen aan Supanova Comic-con and Gaming.

Bekijk de afbeelding
Net een grote familie
"Het is een familie die je ontmoet en je kunt alleen maar hopen dat ze je zullen omarmen - en dat deden ze. De gehele groep is fantastisch, de crew is fantastisch, David [Yates] is fantastisch. En als ze een familie zijn, dan is David de peetvader. Hij heeft dit zo vaak gedaan, dus iedereen voelt zich thuis."

En zo zie je maar. Na Fast & Furious en het Marvel Cinematic Universe is ook de cast & crew van Fantastic Beasts één grote familie. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore draait nu in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair